Kata Kata Bijak

Kata kata Bahasa Jawa Galau Gentho (seri 20)

By Januari 3, 2020 Juli 16th, 2021 No Comments

Jangankan urusan hati, ha sempake kuwalik opo ora we kowe ra ngerti. *eh #

Ibarat kendaraan, rem-e pancen kudu makan, dinggo ngawekani nek ujug2 ketemu tikungan. *uhuk #

Tak akoni bodimu pancen semledot, ning ambu kringetmu marai untu cekot-cekot. #

Nek mbribik atimu kui ibarat nggugah kuntilanak turu, ha yo ndasmu! *eh #

Nek tresnane wes kendo ibarat kathok mulur, ha yo ojo mung tok sabuki tali kenur! #

Jika mbribik hanya menimbulkan keputusasaan, ha mesti kowe mung bakal kembali gresek2 mantan :)) #
Asshhh, mbribik kowe ki malah mung marai dompet kempot, ati nglomprot! #

Kui ki pacar opo komandan? saben arep ngopo2 kok kowe kudu laporan. *auwooo #

Bapakmu mesti juragan timbangan, ketoro kowe opo2 itungan. *auwooo #

Ibarat mesin, ra bakal ngerti piye karepmu nek mung terus2an tok batin! #

Nyawang sing klambine semrawang, sing ngisor kejang2. *hus!!! #

Nek bribikan kui ibarat toko obat, waaa ha mesti kowe njuk do macak sekarat. #

Cinta yg pelit minta dikredit. *eh #

Konangan selingkuh kui ibarat metu seko kamar mandi ning ora keset, ha yo kepleset. *auwooo #

Sekolah we ono ekstrakulikuler je ben ra bosen, mosok pacaran ora? *eh #

Pacar dudu, ning nek ra dikabari nesu. Wuuu wagu! #

Pait kui nek tiwas dandan mlipit kathokan setrit, eee jebule mung dienjeb-i lambene sing njedit. #

Avatar gonta-ganti ning iseh wae raono sing nyedaki. *hakdes #

Lha nek cinta kui ibarat pagupon, ha yo pantes nek atimu kerep digabur. *auwooo #

Wes lah, raono gunane kowe ngilo suwe2. Wong yo sing digagas ki mung dompetmu, dudu raimu. *hiyung #

Tangane pacarmu bbm muni I love you, ning lambene lagi ngedep selingkuhan karo ngumbar bujuk rayu. #kejangnyadunia

Kowe cen seksi nek nganggo tengtop ketat, ning kok jebul wulu kelekmu iseh do mrambat -_- #

admin

Author admin

More posts by admin