Kata Kata Lucu

Kata kata Bahasa Jawa Quote Gentho Lucu

By Januari 1, 2020 Juli 16th, 2021 No Comments

Arep pacaran model ngene po ngono, tep mesti akeh sing sok mbatin “nek carane ngono, cen penak jaman jomblo”. #

Arep pacaran model ngono po ngene, tep mesti akeh sing sok mbatin “nek carane ngene, cen mending pegat wae”. #

“Pacaran tu ngalir aja”, kui brarti nek mau isuk pacarmu muni I love you, iso wae saiki lg nggandeng liyane sing luwih marai napsu. *eh

Ha nek mung nuruti napsu yo kon pacaran wae karo tisu. *eh #

Kudu tok teliti tenanan tho, bocahe gelem tok jak lungo ki mergo pancen tresno opo mung mergo kepekso. *auwooo #gojekGentho

Wani nembung we durung kok kesusu pengen ngambung, cah gemblung!

Ha yo rasah repot2 pacaran nek mung sekedar pengen kelegan. Kono, kon tuku wae sabun batangan. *eh #gojekGentho

LDR og cramah soal pacaran, koyo kowe ki bendino ngrasakne wae, wong yo ora. *eh #

Cangkeme Bejo typo tenan, ngundang pacar kleru nganggo jenenge selingkuhan. #

Nylekit ki nek dompet cen keri tenanan, ning kui mung dikiro trik dinggo golek gratisan. *censu #

Dumeh arep pegat njuk moro curhat, rumangsamu aku unit gawat darurat?! Pegat gari pegat! *eh #

Neng mburi wani cangkeman, nek dep-depan isane mung ngeleg idu terus-terusan. #

Ra masalah kowe arep ngomong good bye, wong yo atiku jane wes stand by. #

Mergo dipegat njuk ujug2 apal kabeh isine pasar kewan. Kabeh disebut tanpo kelewatan :)) #

Dari benci jadi cinta. Tp ojo lali, bahwa tai tetaplah tinja. *omongopoh #gojekGentho

Nek pegatan kui tok anggep musibah, repot dewe kowe. Lha sing jenenge loro ati ki raiso dijak ngungsi je. #

Sek, kudu tok teliti tenanan. Bocah kae ki memikat hatimu opo isi dompetmu. *auwooo #

admin

Author admin

More posts by admin